Site-urile web necesita foarte multa munca

Site-urile web necesita foarte multa munca

Site-urile web au fost mereu niste afaceri de pe urma carora adminii au profitat din maxim. Multi ii critica pe cei care produc continut pe internet si spun ca acestia vor sa se imbogateasca fara sa munceasca, dar lucrurile nu stau chiar asa. Chiar daca unii nu pot intelege acest lucru, in spatele fiecarui proiect online sta foarta multa munca si sudoare. Nimic nu se face fara munca si fara batai de cap, sa nu mai vorbim aici despre documentarea de care este nevoie pentru a ajunge sa ai un website de succes. Chiar si site-urile care par banele ca cele cu filme sunt foarte muncite si a fost nevoie de o lunga perioada de studiu si de testat. Nu orice site poate avea succes, este nevoie de multe incercari inainte de a ajunge la un site care sa-ti placa si care sa atraga un numar cat mai mare de vizitatori, caci fara oameni care sa viziteze proiectul tau online nu poti face nimic.

Nu-i inteleg deloc pe cei care aleg sa blocheze afisarea reclamelor pe un site. Este practic o bataie de joc pentru cei care produc continut pe internet, de orice fel ar fi acesta. Cel care a muncit sa ridice site-ul respectiv are dreptul de a castiga de pe urma muncii lui si nu e drept sa nu-i oferim aceasta sansa.

Sunt oameni care stau zilnic cu ochii intr-un calculator pentru a ridica aceste proiecte online, care urca zilnic sute de filme, care platesc pentru fiecare articol de pe site si pentru promovare, caci promovarea este foarte importanta in orice domeniu de activitate. Chiar daca nu pare, online-ul este o munca grea, daca nu ar fi asa, toti ar putea sa produca bani de pe urma acestui mediu.

One thought on “Site-urile web necesita foarte multa munca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *