2 idei de joburi pe net

joburi pe net

Am mai scris pe acest blog si nu ma voi opri din scris pana când nu consider ca am spus tot ce aveam de spus despre acest subiect. Vreau sa scriu cateva rânduri, din nou, despre beneficiile oferite de internet si modul in care este inteles acesta. Nu o sa vorbesc despre filme, jocuri in retea sau alte lucruri de acest gen pentru ca nu cunosc foarte bine domeniile respective. Am fost interesat de cu totul altceva din acest mediu virtual si am fost scutit de alte domenii pe care eu le cataloghez a fiind pierdere de timp.

Chiar si in viata de zi cu zi, incerc sa conving cat mai multa lume sa se apuce de un lucru, sa-l invete foarte bine si apoi sa vanda produsul lor. Mi-a placut mereu ideea de independenta si am incercat sa nu depind de nimeni niciodata, chiar daca mi-a fost foarte greu de multe ori. Datorita internetului am reusit sa imi îndeplinesc anumite placeri si sa descopar oameni minunati care fac lucruri minunate.

Asadar, 2 joburi care va pot aduce bani frumosi:

  • Administrator de magazin online

Magazinele online au inceput sa aibă din ce in ce mai mult succes si la noi in tara. Incercati sa va puneti in pielea cumparatorului si sa construiti un site cat mai accesibil si simplu de folosit. Prin astfel de magazine online va puteti asigura un venit foarte frumos si stabil. Cu proiecte de acest fel puteti castiga din afiliere, nu este obligatoriu sa detii propriile produse.

  • Graphic Designer

Originalitatea va fi mereu la moda, iar daca tu stii sa construiesti imagini, logo-uri, bannere de orice fel, incearca sa te perfectionezi si sa inveti sa te vinzi la adevarata ta valoare.

Fiecare inceput e greu, nu te lasa batut si dezvolta-te in permanenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *