Potentiali bloggeri buni care nu au curaj sa se afiseze

Sunt foarte multe persoane care vor sa-si deschida un site pe internet, dar nu stiu cum sa faca acest lucru. Am multi prieteni talentati la scris care vor sa-si deschida bloguri, pe multi dintre ei i-am ajutat chiar eu, am o experienta destul de bogata in acest domeniu si imi place sa ajut atunci când timpul imi permite. Pe ceilalti insa, i-am pus sa invete singuri sa faca acest lucru deoarece stiu ca sunt capabili sa faca o cariera de succes in acest domeniu, iar partea tehnica este foarte importanta. Le-am recomandat eu ce servicii de hosting sa achizitioneze si de unde pot cumpara domenii, ba chiar mai mult, le-am trimis si cateva tutoriale despre cum sa faci un blog. Procedura nu este foarte grea, iti trebuie doar putina vointa de a invata si ceva timp liber pentru a pune in practica.

Consider ca persoanele care scriu bine nu au nicio scuza pentru care nu si-ar deschide un blog. De ce ai prefera sa scrii niste articole foarte bune intr-un document Word la tine in laptop care nu poate fi citit de foarte multe persoane când poti sa-ti deschizi un blog si sa primesti o multime de aprecieri din partea publicului tau tinta. Pe langa aceasta satisfactie mai vine si partea financiara. Pentru cei care nu stiu asta inca, se pot castiga bani din blogging daca scrii destul de bine si daca reusesti sa aduni un numar decent de cititori care sa-ti paseasca pragul zilnic.

Este important ca un blogger sa scrie cat mai des si sa fie activ pe cat mai multe canale din Social Media, nu trebuie sa treaca o saptamana fara ca tu sa nu fi scris ceva, deoarece lumea te descopera usor, dar te uita mai usor. Incearca sa-ti tii cititorii meu ocupati, da-le de citit, asta le place sa faca cel mai mult, pune-i sa-si dea si ei cu parerea si incearca sa faci din comunitatea ta un cerc de prieteni cu care vorbesti constant ori prin articole, ori in privat.

2 thoughts on “Potentiali bloggeri buni care nu au curaj sa se afiseze

  1. Am și eu mai mulți prieteni care scriu foarte bine, cu mult peste ce scriu alți bloggeri apreciați din mediul online, dar care nu au curaj să scrie. Este păcat pentru cititorii de bloggeri că mulți nu au curajul de a-și afișa părerile. Cum să îi convingem oare să scrie pe bloguri personale?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *