Kanal D e lider de audienţă cu Yaman

Kanal D e lider de audienţă cu Yaman
Pe data de 12 decembrie 2014, cu o zi după difuzarea ultimului episod din serialul Suleyman Magnificul – sub domnia iubirii, pe Kanal D a început serialul turcesc Yaman, care a făcut ravagii cu numărul incredibil de oameni care l-au vizionat, Kanal D reuşind încă de la primul episod să spulbere concurenţa.
Titlul original al serialului Yaman este Med Cezir iar din distribuţie fac parte şi actori cu care publicul Kanal D din românia este deja familiarizat. Catagay Ulusoi este actorul  care îl interpretează pe Yaman şi care a mai putut fi urmărit de către telespectatori şi în serialul Feriha iar Baris Falay, interpretul avocatului Selim este deja cunoscut din pricina rolului dintr-un alt serial de succes difuzat înainte pe Kanal D şi-anume Ezel.
În serialul turcesc Yaman povestea personajului principal este una complexă, o poveste a formării, acesta crescând fără tată, mama lui fiind o cântăreaţă recăsătorită. Yaman încearcă să nu calce pe urmele fratelui său mai mare care este într-un conflict permanent cu oamenii legii. Personajului principal i s-a schimbat radical viata când a fost întâlnit de un avocat care avea să se regăsească perfect în povestea acestuia.
Cagatay Ulusoy, personajul principal din serialul turcesc Yaman s-a născut pe 20 septembrie 1990 la Istanbul. Acesta a fost ales în anul 2010 “Best Model of Turkey” datorită calităţilor sale fizice cu care a fost înzestrat. După terminarea studiilor la facultatea de silvicultură Cagatay Ulusoy a început să ia lectii de actorie în timp ce obţinuse un post la Departamentul de Irigatii si Design Peisagistic. Acesta a ajuns să fie cunoscut după ce a jucat în serialul Feriha rolul lui Emir în prezent fiind personajul principal din serialul turcesc Yaman de pe Kanal D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *