Despre CocaCola Life

Despre CocaCola Life

Am baut Coca-Cola inainte sa dau pentru prima data pe Pepsi, o bautura care mi-a aratat diferenta dintre cele doua mari companii. FaceBook-ul este locul de unde-mi iau stirile in fiecare zi. Tot de acolo am aflat ca gigantul Coca-Cola a lansat o noua bautura, indulcita cu stevie.

Am mai citit ca s-a lansat doar in Argentina si ca nu este primul fel de astfel de experiment, foarte putine au ajuns si pe la noi insa. Sincer, as incerca o astfel de bautura, doar din curiozitate, dupa m-as intoarce la Pepsi.

Pentru ca sunt foarte mofturos, imi place doar bautura Light si de la Pepsi. Inainte imi placea foarte mult sucul cu lamaie Twist, dar acum m-am mutat pe Light.

Stevia este cunoscuta drept o planta care indulceste, inainte se folosea aceasta planta pentru producerea unei bauturi renumite prin America de Sud, bautura ce purta numele de mate.

Citind comentariile am dat de unul amuzant, care suna astfel: „Sa puna si un pic de LOBODA ! Si niste smantana”.

Tot pe FaceBook am vazut un videoclip care mi-a intors stomacul pe jos, am vazut ca din Coca-Cola poate iesi un fel de smoala, asta daca fierbem bautura.

Din fericire, nu sunt astfel de videoclipuri si cu Pepsi. Sunt sigur ca m-as fi lasat daca as fi vazut astfel de experimente. Multi ar spune ca este aceeasi otrava la ambele companii, dar nu le dau dreptate. Consider ca Pepsi este o bautura mai buna si facuta mai cu grija, Light-ul este genial.

Coca-Cola Life are si un spot publicitar foarte interesant. Ei compara bautura lor cu primul sarut, adica de neuitat. Putin cam dus la extrem, dar extrem de interesant.

Vreau sa gust, vreau sa incerc noua bautura de la Coca-Cola. Sunt aproape la fel de curios ca atunci cand era mare valva cu berea cu lamaie de la Ciuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *