Cum sa slabesti de acasa

Cum sa slabesti de acasa

Majoritatea avem probleme cu kilogramele, toti vrem sa mai punem putin sau, mai ales, sa dam jos. Astazi incerc sa dau cateva sfaturi celor care vor sa slabeasca. Am avut mult timp aceasta problema, acum am invatat cateva lucruri folositoare care la mine au mers. O sa ma bazez mai mult pe metodele care pot fi implementate acasa.

1. Incearca sa bei cat mai multa apa 

Apa te ajuta foarte mult, trebuie sa bem zilnic 2l, dar asta nu daca vrem sa slabim. Daca vrei sa dai jos cu ajutorul apei, trebuie sa consumi minim 4-5 litri pe zi. Astfel, senzatia de foame nu va mai aparea foarte des.

2. Nu manca dupa ora 19:00 

De obicei, nu prea mai facem sport dupa acea ora, deci fiecare masa luata dupa 19:00 se va pune pe noi. Plus ca trebuie sa ii dam timp corpului nostru sa digere hrana inainte de a ne culca.

3. Fa cat mai mult sport!

Nu trebuie neaparat sa ai abonament la sala pentru a face sport. Daca vrei, poti inlocui aproape fiecare aparat cu exercitiile de acasa. Banda o poti inlocui cu cateva ture de parc, bicicleta de la sala poate fi inlocuita cu una obisnuita, iar greutatile pot fi inlocuite cu lucruri obisnuite din casa. Daca tot este iarna, poti iesi la dat zapada, lopata solicita destui muschi, important e sa vrei.

4. Fa-ti un program cu exercitii 

De exemplu, incearca sa faci in prima zi 10 sau 15 flotari, a doua zi maresti numarul flotarilor cu 10, a treia zi cu alte 10 si tot asa. Incearca sa combini flotarile cu abdomenele si tractiunile.

Hai ca se poate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *