Despre sala de fitness

Despre sala de fitness

Sportul face parte din viata noastra, nu incape niciun fel de discutie in acest sens. Pentru cei mai multi dintre noi sportul este o placere, este activitatea ce ne aduce zambetul pe buze, ne intareste sanatatea si ne face mai frumosi.

De cateva luni am descoperit sala de fitness. Inainte jucam foarte mult fotbal, deci alergam foarte mult. Pe langa fotbal, mai mergeam destul de des cu bicicleta, dar aceste activitati nu dadeau rezultatele dorite de mine. M-am nascut gras si am ramas asa pana acum 2 ani.

De cand mi-am dat seama ca trebuie sa am grija de corpul meu, am inceput sa pierd foarte mult in greutate de la an la an, dar si sa ma inalt. Mereu am avut burta si eram cel mai gras din grupul meu de prieteni, acum lucrurile stau altfel.

Cu ajutorul sporturilor precizate mai sus am inceput usor-usor sa pierd kilograme, am combinat sporturile si cu cateva exercitii facute inainte de culcare (abdomene, flotari etc). Acum, cand am ajuns la o greutate normala, am inceput sa-mi „modelez” corpul cu ajutorul salii de fitness. De vreo 3 luni de zile merg frecvent la sala. In aceste trei luni de zile am reusit sa pun destula masa musculara, dar trebuie sa recunosc ca mai am de muncit.

Sunt bucuros ca-mi place foarte mult sa fac sport, sa ma misc, deci mersul la sala nu mi se pare un calvar, ci mai degraba o placere zilnica.

Desi rezultatele nu se vad din primele saptamani de sala, ele vor aparea. Nu trebuie sa te grabesti, daca nu ai macar 3-4 luni de sala, nu te astepta sa inceapa sa se vada ceva. Dupa trei luni de zile nu ma pot lauda cu rezultate impresionante, dar ma simt mult mai bine si sunt mai bine-dispus in fiecare zi, sunt constient ca rezultatele nu apar de la o zi la alta.

Primele rezultate clare vor aparea dupa primele 5 luni de sala.

Imi place sportul si stiu ca aceasta placere imi aduce foarte multe beneficii. Decat sa dati banii pe 5 pachete de tigari sau pe alte prostii, mai bine fugi la sala de fitness si ai grija de sanatatea ta. Ar trebui sa fim extrem de activi pentru ca solutii avem, personal este… sunt foarte multi antrenori care stiu ce sfaturi sa-ti dea daca ai probleme cu greutatea.

Conteaza mult aspectul fizic, cu totii stim asta, dar nu multi sunt cei care se hotarasc sa faca ceva in acest sens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *