Cum a scapat sotia mea de kilogramele in plus de dupa sarcina

Cum a scapat sotia mea de kilogramele in plus de dupa sarcina

Sotia mea s-a ingrasat foarte tare dupa ce a nascut. De fapt, a ramas cu 15 kg in plus fata de cat avea inainte de a fi insarcinata. Bine, eu o iubesc indiferent cum arata si nu m-a afectat cu nimic aceasta schimbare de aspect fizic care a dus la aparitia unui baiat superb care ne-a luminat intreaga viata. Problema a fost insa a sotiei mele care nu s-a simtit deloc bine cu aceasta schimbare de aspect fizic. A incercat diverse tratamente pentru a elimina kilogramele in plus, insa n-a reusit decat sa dea banii pe niste produse fara nicio eficienta. Cred ca a facut si o forma usoara de depresie din cauza asta, iar starea ei de disconfort s-a transmis chiar si la bebelusul nostru care incet dat sigur se apropie de aniversarea primului an de viata. Chiar nu mai stiam ce sa ma fac cu ea si cum sa o ajut sa depaseasca situatia in care se afla.

Imi iubesc sotia din tot sufletul si am incercat sa o ajut, de aceea am cautat pe internet diverse metode de slabire rapida. Majoritatea mi s-au parut fanteziste si neserioase, insa cand am gasit un produs numit Chocolate Slim, recunosc ca a reusit sa-mi capteze mai mult timp atentia. Am citit cu mare interes detaliile despre produs, care m-au facut sa cred ca am de a face cu un produs foarte eficient, si am decis sa-i acord o sansa, comandandu-l pentru sotia mea. Chiar a doua zi am primit coletul ambalat cu grija pentru a fi cat mai discret, insa nu stiam cum sa procedez mai elegant cu sotia mea pentru a nu se simti cumva prost din cauza ca i-am cumparat un astfel de produs de slabit. Ar fi putut sa creada ca o consider grasa si ca vreau sa o vad slaba, ca kilogramele in plus pe care le are acum ma deranjeaza.
Dupa ce am primit coletul, pe care am preferat sa-l preiau fara stirea ei, l-am ascuns bine in dulapul meu cu haine si, pe seara am decis ca e momentul sa am o discutie deschisa cu ea despre acest subiect delicat pentru ea. Am incercat sa fiu cat mai subtil posibil si, dupa masa de seara mi-am luat inima in dinti si i-am spus ca, vazand cat de mult o deranjeaza kilogramele ei in plus, m-am decis sa-i cumpar eu un produs care sa o ajute sa scape de aceasta problema. Am scos din dulap pachetul cu Chocolate Slim si i l-am inmanat cu un tremur in mana, recunosc. In clipa aia mi-am vazut sotia radiind de bucurie, luandu-ma in brate si sarutandu-ma cu pofta.
Acum, la o saptamana de cand urmeaza acest tratament, sotia mea e in culmea fericirii pentru ca deja a slabit 5 kilograme si, in ritmul asta, mai are putin pana sa ajunga la greutatea de dinainte de a fi insarcinata cu copilul nostru drag.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *