Cel mai bun moment pentru a cumpara bilete de avion pentru cursele internationale

Daca doriti sa plecati intr-o excursie in afara tarii, atunci trebuie sa luati in considerare modalitatea de calatorie la acea destinatie. Daca distanta este foarte mare, atunci trebuie sa alegeti zborul cu avionul pentru a ajunge cat mai repede acolo unde va doriti sa fiti. Pe langa cheltuielile cu cazarea si cu mancarea, trebuie sa luati in calcul costul biletului de avion. Acesta poate chiar influenta destinatia dumneavoastra. Preturile biletelor de avion pot varia de la o zi la alta asa ca verificarea preturilor pe diferite site-uri va poate ajuta sa faceti cea mai buna alegere. Exista si alti factori care au impact asupra costului final al biletului de avion cum ar fi durata de timp dinaintea zborului si ziua din saptamana in care faceti rezervarea. 

Rezervarea de bilete in avans va poate ajuta sa obtineti preturi reduse. Cel mai bine este sa achizitionati aceste bilete cu patru luni inainte de ziua in care planuiti sa plecati. Companiile aeriene, de obicei, nu pun pe piata bilete mai ieftine inainte de aceasta perioada iar atunci cand sunt afisate, aceste tichete se vand foarte repede. De aceea, este bine sa incepeti cautarea si sa comparati preturile pe diferite site-uri online.

Este foarte importanta si perioada in care cumparati bilete de avion ieftine si anume ziua si ora. Aceste bilete sunt mai ieftine atat la mijlocul saptamanii cat si in dupa amiezile acelor zile. Locurile reduse, sunt puse in vanzare de obicei luni noaptea asa ca daca achizitionati biletele marti sau miercuri, puteti scuti niste bani frumosi.  In plus, biletele cumparate pentru calatorii care au loc in sezonul de varf vor fi mult mai scumpe decat acelea cumparate alta perioada a anului. Asa ca daca doriti sa economisiti bani, alegeti-va cu grija perioada in care calatoriti. Sezonul de varf include vara, Craciunul si alte sarbatori legale sau perioadele in care exista multe familii care au ocazia sa calatoreasca in timpul vacantelor scolare. Atunci cand calatoriti in afara granitelor tarii, verificati si sarbatorile nationale ale tarii in care calatoriti deoarece si acestea pot influenta pretul biletelor. 


Nu in ultimul rand, compania aeriana aleasa poate influenta pretul biletelor. Astfel, daca doriti sa zburati cu o companie de top sau la o clasa superioara, atunci pretul biletului va fi unul mare. Desigur si confortul oferit este maxim si veti beneficia de servicii superioare si un zbor confortabil. Pentru cei care doresc sa fie rasfatati exista clasa business. Daca, in schimb, doriti sa economisiti bani, atunci puteti opta pentru clasa economic a unei companii aeriene care nu este asa renumita. 


In concluzie, nu trebuie sa va grabiti niciodata atunci cand doriti sa cumparati bilete de avion. Este bine sa asteptati perioada potrivita si sa vanati reducerile pentru a face economii substantiale.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *