Paradisul jucariilor

Paradisul jucariilor

Jucariile au un rol destul de important in dezvoltarea armonioasa a copilului nostru. Tocmai de aceea trebuie alese cu foarte mare grija si nu la intamplare!

De exemplu, putem alege jucarii de interior ce ii vor dezvolta celui mic abilitatile fizice si senzoriale si chiar pe cele emotionale. Pentru a-si canaliza energia intr-un mod cat mai constructiv, parintii pot opta pentru astfel de jucarii ce il vor tine pe copil ocupat si interesat pentru o perioada mai lunga de timp.

Pentru copii pasionati de cumparaturi, o piata traditionala de jucarie cu produse sanatoase, poate fi adusa chiar la ei in camera. Accesorizata cu un cos de cumparaturi, cu diverse legume si fructe, aceasta piata de jucarie este ideala pentru a-I dezvolta celui mic abilitatile de comunicare, imaginatia si nu in ultimul rand jocul in echipa. Impreuna cu prietenii sai, copilul tau va putea petrece ore intregi jucandu-se si legand prietenii.

Daca fetita ta este de mica harnica si ii place sa te ajute de fiecare data cand faci curatenie, ii vei face o bucurie imensa cu setul de curatenie din gama jucariilor de interior pentru copii. Fabricat din plastic viu colorat si rezistent, acest set poate fi dotat cu un aspirator mobil, matura si mop.

Ideal pentru abilitatile de gospodina a celei mici!

Si pentru ca nu ii putem uita pe micii constructori, exista si pentru ei,mini atelierul dotat cu banc de lucru si accesorii cu care acestia isi pot dezvolta abilitatile si creativitatea si mai ales il pot ajuta pe tatal lor sau pe bunicul in reparatia lucrurilor din casa.

Este foare important ca atunci cand alegem astel de jucarii sa acordam o atentie deosebita materialelor din care acestea sunt confectionate si modul in care copilul il va putea folosi. O jucarie de interior este o investitie pentru oricare dintre cele patru anotimpuri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *