Organizarea in vacante

Consider ca pentru orice vacanta pe care ti-o planifici trebuie sa iti faci un plan. Spun acest lucru dupa ce am inceput sa fiu mult mai organizat si am invatat cum sa castig foarte mult timp daca imi gândesc oarecum actiunile. Sunt de acord si cu vacantele spontane pentru ca acelea sunt cele mai frumoase, dar daca tot avem un termen limita de zile pe care sa le petrecem departe de casa, ar trebui sa ne pregatim din timp pentru concediu deoarece vom castiga timp si bani totodata.

Poate multi ii critica pe cei care aleg sa-si faca cumparaturile pentru concediu din timp, dar nu este nimic de luat in ras la aceasta actiune. Cum spuneam si in rândurile de mai sus, cei care aleg sa se organizeze castiga bani, deoarece in plin sezon de concedii, toata lumea va da buzna in magazine pentru a cumpara costume de baie ieftine, corturi, lazi frigorifice sau tot felul de produse care ne sunt de folos atunci când plecam departe de casa.

Stiu ca nu toti vor fi de acord cu acest articol scris de mine, iar tinerii o sa-mi spuna ca nu stiu sa ma distrez cu adevarat. Situatia sta altfel insa: imi plac foarte mult lucrurile spontane, sunt intradevar mult mai frumoase si le tinem minte cu mai multa usurinta, dar cu timpul am invatat sa fiu foarte organizat pentru ca prin organizare putem castiga foarte multe lucruri.

Putem fi organizati chiar si atunci când plecam spontan la mare de exemplu, odata ce esti invatat sa gandesti la rece si sa-ti planifici lucrurile din scurt, vei putea castiga anumite lucruri chiar daca pleci de pe o zi pe alta.

O persoana organizata va sti exact de ce anume are nevoie si de unde sa ia acele lucruri atunci când pleaca la drum.

One thought on “Organizarea in vacante

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *