Nuntile sunt evenimentele la care ma distrez cu adevarat

Nuntile sunt evenimentele la care ma distrez cu adevarat

Pentru ca nu sunt un tip foarte petrecaret si prefer de cele mai multe ori sa ma distrez in alte forme fata de ceilalti tineri de varsta mea, am evitat de cele mai multe ori sa merg prin cluburi. Imi place sa ma feresc de aglomeratie si de tot ceea ce se intampla intr-un astfel de local. Ultima mea experienta intr-un club mi-a lasat un gust amar pentru ca aglomeratia si mirosul dezgustator nu sunt doua elemente care sa ma atraga. De altfel, nici muzica nu este una pe gustul meu, prefer altfel de distractii si altfel de muzica.

Imi place foarte mult sa merg la nunti, unde vin sa intretina atmosfera unele formatii capabile sa faca un spectacol pe cinste. Ultima nunta la care am fost, am avut onoarea sa-i ascult pe cei dintr-o formatie nunta Bucuresti care aveau foarte multe melodii celebre si care nu te lasau sa stai deloc jos.

Am dansat toata noaptea si am ramas foarte surprins de cat de mult conteaza muzica la un astfel de eveniment. Nuntile si orice alte petreceri de acest fel sunt evenimentele la care ma distrez cel mai bine. Daca sunt inconjurat si de cativa prieteni buni, este practic tot ceea ce-mi doresc.

Voi ce preferati: distractia intr-un club sau cea de la o nunta sau un botez?

104 thoughts on “Nuntile sunt evenimentele la care ma distrez cu adevarat

  1. La nunta sa cine nu se distreaza v-a fi posomorat toata viata
    Eu perosnal cand vad formatia ca invita nuntasii la dans nu m-a pot abtine
    Cel mai important la o nunta este ca eu si sotia mea dansam foarte bine

  2. Nuntile sunt evenimentele la care se imbina armonia,emotiile si iubirea…iar dansul muzica si voia buna sunt cele care le incununeaza.Avand parte de asemenea orchestratie greu iti vine sa te abtii sa stai deoparte.O formatie super.

  3. Nunta este un eveniment care are loc o data în viata, de aceea trebuie ales cu atenție tacâmurile, mâncarea, invitații, și bineînțeles formația muzicala,asa încât fiecare sa se simtă bine….

  4. nuntile sunt evenimente care leaga destinele oamenilor are loc o data in viata ,muzica trebuie alesa cu atentie o formatie de succes care au toate calitatile bune ,si invitati pe masura

  5. Nuntile sunt frumoase pentru ca sunt un eveniment unic din viata cuiva drag. Prezenta acolo inseamna sustinere pentru cei la inceput de drum, distractie si voie-buna. Muzica bine aleasa incununeaza, cu siguranta, o seara de neuitat. T.V.

  6. Nuntile sunt evenimentele la care ma distrez cel mai bine. Daca am cativa prieteni buni, este practic 0 distractie in toata regula cu mincare si muzica la discretie.

  7. Foarte bun articolul si foarte ADEVARAT!
    Majoritatea invitatilor de la o nunta pun mare accent pe muzica, pe langa meniu, servire, etc. Ba chiar o mare parte din ei sunt dispusi sa dea un dar mai mare daca le-au placut lautarii/muzica.

  8. Nuntile sunt frumoase pentru ca sunt un eveniment unic din viata cuiva drag. Prezenta acolo inseamna sustinere pentru cei la inceput de drum, distractie si voie-buna. Muzica bine aleasa incununeaza, cu siguranta, o seara de neuitat. T.V.

  9. Intradevar nuntile sunt unele dintre cele mai bune evenimente la ma distrez ,asta pentru ca se asculta muzica buna se danseaza si toata lumea este cu voie buna .
    Ma bucuram pentru dragostea mirilor si pentru ca in aceea seara,deoarece drumurile lor se leaga cu adevarat .
    Eu cred ca la orice nunta o sa ma pot distra asta pentru ca este o atmosfera de nevazut si consider ca la o nunta orcine ii vine un chief de dristactie.

  10. Daca sunt inconjurata de cativa prieteni buni,imi place sa petrec in club dar si la nunti.Atmosfera face totul,poate sa fie muzica praf,eu cu prietenii mei stim sa ne distram.

  11. Nuntile sunt evenimentele la care se imbina armonia,emotiile si iubirea…iar dansul muzica si voia buna sunt cele care le incununeaza.Avand parte de asemenea orchestratie greu iti vine sa te abtii sa stai deoparte.O formatie super.

  12. Muzica dată tare, la nuntă, sporeşte sentimentul de dezordine, de gălăgie şi face să dispară frumuseţea şi poezia zilei. Decât să ascultaţi muzică tare mai bine faceţi-vă cunoscută povestea voastră de dragoste prin comunicare cu cei iubiţi, prin proiecţii fragmentate din acestă poveste.

  13. Nuntile sunt evenimentele la care se imbina armonia,emotiile si iubirea…iar dansul muzica si voia buna sunt cele care le incununeaza.Avand parte de asemenea orchestratie greu iti vine sa te abtii sa stai deoparte.O formatie super.

  14. Nuntile sunt evenimentele la care ma distrez cel mai bine , aici ma simt bine alaturi atat de familie cat si de prieteni mei . De asemenea la nunti poti sta pana dimineata , ceea ce este un avantaj , asa poti dansa pana la epuizare 🙂

  15. Imi plac nuntile foarte mult, e locul in care se reunesc toti prietenii si se distreaza foarte bine impreuna, se danseaza si timpul petrecut acolo este unul de calitate, abia astept sa merg din nou la nunti!

  16. Nuntile sunt evenimentele la care se imbina armonia,emotiile si iubirea…iar dansul muzica si voia buna sunt cele care le incununeaza.Avand parte de asemenea orchestratie greu iti vine sa te abtii sa stai deoparte.O formatie super.

  17. Un articol foarte interesant si bine redactat.Nunta este un eveniment foarte frumos si de aceea distractia ttrebuie sa fie in toi. Iar cat despre cei care itretin atmosfera, ei trebuie sa fie cei mai buni

  18. Nuntile sunt evenimentele la care se imbina armonia,emotiile si iubirea…iar dansul muzica si voia buna sunt cele care le incununeaza.Avand parte de asemenea orchestratie greu iti vine sa te abtii sa stai deoparte.O formatie super.

  19. La nunta sa cine nu se distreaza v-a fi posomorat toata viata
    Eu perosnal cand vad formatia ca invita nuntasii la dans nu m-a pot abtine
    Cel mai important la o nunta este ca eu si sotia mea dansam foarte bine

  20. Intr-adevar nunta este un eveniment care te acapareaza complet, incat uiti de probleme si stres. Mai ales daca ai o formatie/band ca cea prezentata in articol.

  21. Nunta este cel mai frumos eveniment al vietii. Este un spectacol plin de emotii, sentimente si trairi. Un articol interesant si muzica de voie buna.

  22. Nunta este un eveniment deosebit de frumos deaceea ai nevoie si de o formatie buna .Este o super formatie . Daca doresti o petrecere reusita apelezi la aceasta formatie .

  23. Mi-a placut foarte mult articolul. Impartasesc acest punct de vedere. Si pentru mine nunțile sunt evenimentul unde ma distrez cu adevarat, unde imi regasesc familia, prietenii. Imi place atmosfera si muzica buna.

  24. Nuntile sunt evenimentele la care se imbina armonia,emotiile si iubirea…iar dansul muzica si voia buna sunt cele care le incununeaza.Avand parte de asemenea orchestratie greu iti vine sa te abtii sa stai deoparte.O formatie super.

  25. E o bucurie mai presus de toate – ziua in care
    visul la care abia indrazneam sa visez se implineste.
    In jur e numai fericire, sperant si certitudine.
    Astazi incepem sa cladim impreuna o viata – mai frumoasa
    decat orice am fi putut fiecare in parte."

  26. Nuntile sunt evenimentele la care se imbina armonia,emotiile si iubirea…iar dansul muzica si voia buna sunt cele care le incununeaza.Avand parte de asemenea orchestratie greu iti vine sa te abtii sa stai deoparte.O formatie super.

  27. Un articol interesant in care sunt descrise cu sinceritate preferintele unui tanar in ceea ce priveste petrecerea in mod placut a timpului liber. Intr-adevar nuntile sunt niste evenimente deosebite unde putem petrece o noapte de neuitat

  28. Intr-adevar, nunțile sunt cele mai frumoase petreceri. Au ceva ce le face unice și ne rămân în amintiri. Foarte fain articolul,felicitari!

  29. Eu perosnal cand vad formatia ca invita nuntasii la dans nu m-a pot abtine
    Cel mai important la o nunta este ca eu si sotia mea dansam foarte bine//vreau si eu la nunta

  30. Am dansat toata noaptea si am ramas foarte surprins de cat de mult conteaza muzica la un astfel de eveniment. Am dansat toata noaptea si am ramas foarte surprins de cat de mult conteaza muzica la un astfel de eveniment.

  31. Deseori, ziua nunții este ca dimineața de dinaintea examenului, despre nunta (începând cu primul pas din organizare), nici nu mai încape discuție, fiind un proces anevoios.După o noapte de citit, învățat, studiat, suntem așa de obosiți încât ne dorim doar să treacă examenul. Atât. Să fi meritat efortul depus pentru a învăța. Și rezultatul apare. Totul se reduce la o notă. Mai bună sau mai puțin bună (în funcție de cum am reușit să demonstrăm ce am învățat).
    Așa se întâmplă și cu nunta. Intrăm în cercul vicios al organizării: alegeri, pregătiri, reorganizări. Și, în ziua nunții, fiind atât de obosiți după acest proces anevoios, uităm să ne bucurăm.

  32. Nunta este un eveniment deosebit din viata fiecarei persoane, din aceasta cauza eu ma distrez foarte bine si daca canta si formatil Caldararu distractia este si mai frumoaswa pentru ca este o formatie foarte buna.

  33. Formatia Dvs. este singura pe care as invita=o la nunta mea !! Felicitari din suflet pentru activitatea dvs. si pentru amintirile foarte placute ale unei prieten dragi la a carei nunta ati fost invitati sa participati !

  34. Mult îmi place să mă distrez şi la nunţile bine ,,regizate” şi bine realizate.

    Bineânţeles,cel mai mult şi mai reuşit mă distrez acasă: îmi e suficient să deschid Youtub-ul şi dau căutare după cuvintele ,,nuntă”,sau ,,nuntă maramures”,distracţia îmi e la un click distanţă.

    Desigur,cea mai inspirată distracţie e cea pe care mi-o inventez chiar eu.

    Fireşte,când mă distrez astfel,am grijă de două lucruri: să nu fac niciun rău nimănui,şi să mă simt bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *