Organizare, alimentatie si viata sanatoasa

Organizare, alimentatie si viata sanatoasa

Acum cativa ani mi-am dat seama ca modul in care arat conteaza destul de mult, iar de atunci am inceput sa am mai multa grija la ceea ce mananc, dar si la cantitatea de sport pe care o fac. Mi-a placut mereu sa ma misc, dar nu aveam rezultate frumoase pentru ca alimentatia lasa de dorit. Nu am fost niciodata un tip organizat, iar lipsa asta de organizare s-a vazut si asupra fizicului meu care avea ceva kilograme in plus. Cand cineva destul de destept m-a facut sa inteleg ca nu arat tocmai ok, am inceput sa merg zilnic la sala si sa mananc anumite feluri de mancare sanatoase.

Pentru ca eram foarte tanar, in cateva luni am reusit sa scap de kilogramele nedorite si sa arat asa cum trebuie. Eram foarte mandru de mine si inceapea sa-mi placa sa traiesc sanatos. Nu stiu daca vi se intampla si voua, dar din moment ce ai pornit pe un drum cu sport si alimentatie sanatoasa, devine un mod de viata si greu mai ai scapari la dulciuri si sucuri carbgazoase pentru ca te gandesti ca ai mers la sala degeaba daca mananc sau bei acele produse care nu-ti fac bine.

Pentru ca nu sunt un tip organizat, nu am stiut sa-mi mentin acest obicei sanatos, iar acum ma lupt din nou cu mine sa scap de cateva kilograme. Din pacate, sala nu prea pot sa fac pentru ca am anumite probleme cu spatele, asa ca raman pe mana retetelor sanatoase. Alimentatia este cu siguranta cea mai importanta cand vine vorba de modul in care arati. Sportul nu face decat sa elimine toxinele si sa umfle putin muschii, dar grasimea se pierde in bucatarie.

Vara este anotimpul in care de obicei te gandesti la modul cum arati pentru ca sunt implicate unele iesiri la mare, la piscina, iesiri la care trebuie sa renunti la haine, iar daca modul in care arati nu te avantajeaza, te gandesti ca trebuie sa faci ceva cu corpul tau. Vara este si foarte usor sa mananci corect, mancarurile grase nu prea merg, iar salatele sunt cea mai buna solutie, atat pentru racorire, cat si pentru slabit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *