Cum va transportati copilul?

Cum va transportati copilul

Poate primul lucru la care ne gandim cand vine vorba de copii este caruciorul si plimbarile cu acesta prin parcuri, prin oras sau chiar prin casa. Barbatii care sunt pasionati de masini, adica majoritatea barbatilor, se vor gandi la acele suporturi care se prind de centura de pe scaunele din spate.

Plimbarea unui copil este o etapa frumoasa si interesanta, iar caruciorul in care voi o sa va transportati copilul este foarte important pentru ca micutul vostru isi va petrece destul de mult timp in acesta, iar un carut de calitate proasta va putea modifica forma corecta a bebelusului vostru si cu siguranta acesta este singurul lucru pe care nu vi-l doriti de la un carucior pentru copii.

Transportul bebelusului trebuie sa fie cat mai comod si confortabil, iar ultimele modele de carucioare pentru copii pot fi foarte folositoare si pentru parinti. Acestea pot avea diferite sisteme care sa atentioneze parintele atunci cand copilul plange, sa-l filmeze si poate chiar sa-l leagane pentru a adormi frumos.

Un carucior bun trebuie sa contine si suport pentru geanta mamicii, sa aibe in dotare o copertina de ploaie si neaparat o husa pentru piciorusele celui mic.

Daca va ganditi ca un astfel de „mijloc de transport” pentru cel mic va ocupa foarte mult loc in casa, va inselati. Noile carucioare sunt pliabile, iar acestea se vor strange astfel incat sa nu ocupe mult loc, ba chiar dimpotriva, pot incapea sub pat sau intr-un raft a unui dulap, fara sa deranjeze prea mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *