Ce cadou sa cumpar?

Ce cadou sa cumpar

Sincer să fiu niciodată nu mi-au plăcut foarte mult petrecerile, fie ele în cinstea împlinirii unui anumit număr de ani al unei persoane, fie nunți, botezuri sau pur și simplu party-uri făcute din plictiseală de oameni care vor să se distreze și nu știu cum.

Deși, cum am spus, nu prea-mi plăceau pot spune că am mers la câteva petreceri până la vârsta asta însă am făcut-o mai mult din respect față de organizator (sau sărbătorit, după caz) și nu din cauza faptului că n-aș avea altceva mai bun de făcut, ba din contră.

Pe lângă așa-zisa problemă a ținutei, pe care de altfel o rezolvam destul de ușor cu un costum elegant și o pereche de pantofi pe placul meu, rămânea în prim plan o problemă și mai mare: ce cadou să iau? Indiferent că era vorba de o zi onomastică, de o nuntă sau de un botez mereu trebuia să fii pregătit cu un cadou pentru sărbătorit fiindcă, bineînțeles, dacă nu-i duci nimic o să fii catalogat drept zgârcit și se va vorbi de tine ani întregi.

Pentru a face impresie bună cu un cadou la un astfel de eveniment, ideal ar fi să cumperi ceva care să impresioneze în mod plăcut. Ideea în sine e simplă, mai ales că acum avem la dispoziție internetul și putem cumpăra ceva drăgut de pe un Magazin Online..

Partea mai grea e: ce să cumpăr mai exact? Aici e esențial să-ți stabilești de la început un buget, apoi să te pui în pielea celui care va primi cadoul respectiv și să-ți imaginezi cam ce i-ar plăcea. Dacă-l cunoști pe sărbătorit destul de bine lucrurile se mai simplifică fiindcă, cel mai probabil, ți-ai format deja o idee despre lucrurile care-i plac.

Mai departe totul depinde doar de intuiția ta de a alege un cadou bun cu ajutorul căruia să impresionezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *