5 site-uri cu ajutorul carora poti trimite mesaje gratuite

trimite mesaje gratuite

Se intampla sa ramai fara credit pe telefon si trebuie sa-i transmiti unui prieten sau unei persoane apropiate un mesaj important. Nu poti imprumuta telefoanele prietenilor tai din diverse motive, dar nici pe mail ori retele de socializare nu pot interactiona cu acea persoana. Cum reactionezi?

Este bine de stiut ca sunt diverse site-uri pe internet care iti ofera posibilitatea de a trimite un numar restrans de mesaje pe zi, totul gratuit. Numarul de mesaje ce pot fi trimise zilnic variaza de la 3 la 10. Site-urile sunt foarte usor de folosit, tot ce trebuie sa faci intr-o astfel de situatie este sa adaugi numarul de telefon al persoanei caruia vrei sa-i trimiti mesajul si textul.

Cele 5 site-uri sunt:

1. e-freesms.com

Acest site iti ofera posibilitatea de a trimite mesaje gratuite in peste 150 de tari. Este foarte comod. Spun asta pentru ca nu este necesar un cont pentru a trimite un mesaj. Nu sunt singurul care dau inapoi cand trebuie sa-mi fac un nou cont, nu?

2. mesajgratuit.ro

Daca vrei sa trimiti mai multe sms-uri cu ajutorul acestui site trebuie sa iti deschizi un cont la ei, altfel beneficiezi doar de 3 sms-uri gratuite zilnic. Daca ai cont poti trimite 5 sms-uri gratuite in retelele Orange si Vodafone.

3. free–sms.com

Poti trimite 10 sms-uri gratuite cu ajutorul acestui site in orice retea. Cand te inregistrezi pe acest site trebuie sa pui numarul tau de telefon, primiti un cod de activare prin sms si asta e tot, poti trimite sms-uri gratuite.

4. 3sms.ro

Folosind acest site, destinatarul primeste mesajele tale de pe numarul 1846. Tot in mesajul trimis de tine, destinatarul va fi informat ca mesajul este trimis de pe site-ul lor si ca nu trebuie sa raspunzi. Functioneaza doar pe retelele romanesti, nu si in strainatate. Poti trimite 3 sms-uri zilnic.

5. sms-gratuite.ro

Poti trimite de pe acest site un numar de 250 de mesaje in Orange, 100 de mesaje in Cosmote si 50 de mesaje in Vodafone. Daca vrei sa trimiti sms-uri in strainatate trebuie sa-ti deschizi un cont platit la ei. Pretul unui astfel de cont variaza de la 1 la 3 euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *