Wesse WWG400106L – Ceas barbatesc

Wesse WWG400106L - Ceas barbatesc

Noua colectie de ceasuri barbatesti apartine mixului de stiluri Casual si Fashion, un tanar brand de ceasuri ce a reusit sa patrunda in industria ceasurilor Fashion.

Ceasurile lansate de acest brand sunt vandute pe piata in doua variante, ceasuri barbati si ceasuri dama, produse ce apartin mixului de stiluri casual si fashion.
Forma carcasei este rotunda, cadranul ceasului este constituit din combinatia foarte reusita a culorilor argintiu si albastru deschis, este dotat cu indicatori luminoscenti, materialul din care este compus cadranul este otel inoxidabil, iar display-ul ceasului este unul analog. Geamul ceasului este construit din cristal mineral, cristalul de mineral este unul dintre cele mai cautate si folosite cristale de pe aceasta piata.
Ceasul este prevazut cu limbi de ceasornic si indicatori de culoare albastra si argintie, carcasa ceasului are atat in latime cat si in inaltime 50 mm, grosimea are 12 mm, capacul ceasului este insurubat iar odata cu achizitionarea acestui ceas vei primi garantie doi ani.
Mecanismul ceasului este Quartz Elvetian, iar ceasul este dotat cu o rezistenta atmosferica de 5 ATM. Nu va sfatuim sa purtati ceasurile ce sunt dotate cu rezistenta atmosferica de 5 ATM atunci cand practicati inotul.
Achizitionarea unui ceas ce are incorporat un mecanism de tipul quartz – Elvetian este decizia cea mai avantajoasa, de departe, datorita brandului ce este de la sine un love mark. Aceasta gama larga de ceasuri de mana are ca public tinta acei barbati care isi doresc sa achizitioneze un ceas casual, fashion, un accesoriu ideal pentru barbatii cool.
Bratara ceasului Wesse WWG400106L este compusa dintr-o piele de culoare bleumarin, inchiderea ceasului se face prin intermediul unei catarame, iar ceasul mai este dotat cu afisaj data, afisaj 24h, afisaj Ora, afisaj minute, afisaj secunde si afisaj ziua saptamanii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *