Umanitate

Umanitate

Spuneti ca muzica rock nu transmite mesaje?! E pentru ca nu stiti engleza, sa descifrati versurile!

Mesajul transmis de Scorpions, trupa mea favorita inca de cand aveam 7 ani, este unul puternic si din pacate real.

Traim in acea epoca, unde preotii nu sunt decat niste sarlatani, unde din ce in ce mai multi profesori adopta pedofilismul, unde numai PROSTIA e numita marfa de calitate. Unde minciuna, prefacatoria, abuzul, rautatea si invidia domnesc. 

O lume haotica, unde biserica nu mai are nici cea mai mica influenta asupra noastra si unde guvernul nu mai pedepseste oamenii pentru greselile facute, ci ii fura pe nevinovati. 

Si daca e ceva acolo care sa poata schimba soarta omenirii, este muzica. Si nu orice fel de muzica.. ci rock. Inca o data Scorpions dau dovada de umanitate, incercand sa schimbe lumea: Humanity. Din pacate de data aceasta nu stiu daca vor mai reusi… am luat-o razna cu totii. 

O lume… unde cei care MERITA sa traiasca cu adevarat, mor doborati de boli cumplite. O lume in care parintii sunt atat de ocupati cu filmele porno si telenovelele, incat n-au auzit cand fiul lor a jicnit’o pe fata care abea trecea pe strada… asta, in cazul fericit, bineinteles…

Umanitatea a disparut, nu mai dam nici 2 lei pe aproapele nostru pe care ar trebui sa-l iubim, nu pentru ca asa zice biblia, ci pentru a nu lasa umanitatea sa moara. 

Scorpions, o trupa exceptionala. 

One thought on “Umanitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *