Stiai ce huse pentru smartphone-uri sunt in trend in anul 2016?

Stiai ce huse pentru smartphone-uri sunt in trend in anul 2016?
Inceputul anului 2016 vine pe piata din Romania cu noi modele de huse pentru telefoanele mobile. Cu toate ca oamenii si le achizitioneaza in principal din nevoia de a se afisa in fata celorlalti cu diverse design-uri deosebite sau extravagante, de fapt, acestea ofera mult mai mult sprijin posesorilor de smartphone-uri.

De ce are un telefon mobil nevoie de o husa?

Inainte de a prezenta cele mai noi modele de huse, este absolut necesara convingerea posesorilor de smartphone-uri de a realiza cat de important este sa isi achizitioneze un astfel de accesoriu. Am devenit oarecum dependenti de telefoanele mobile, lucru ce ne-a convins de faptul ca a intra in posesia celor mai noi modele reprezinta cea mai potrivita alegere.
Avand in vedere faptul ca utilizam atat de des aceste dispozitive ce ne usureaza enorm de mult stilul alert de viata, uitam de faptul ca acestea mai trebuiesc si protejate. Defectiunile pot aparea in principal din cauza faptului ca ne aluneca telefonul din mana sau pur si simplu nu il asezam pe suprafete prea sigure, alunecoase. Tocmai de aceea, achizitionarea unei huse este absolut necesara din moment ce se doreste siguranta si protectia permanenta a dispozitivului.
In ziua de azi, oamenii se dau in vant dupa noile modele de smartphone-uri, fapt ce implica si sume mari de bani. Asta inseamna ca daca se doreste a prelungi cat mai mult viata telefonului, este absolut necesar ca acesta sa beneficieze de masuri de protectie corespunzatoare. Acest lucru nu se poate pune in practica fara ajutorul huselor sau al foliilor de protectie.

Husele din silicon tin praful la distanta

Husele din silicon se afla si in acest an in trend, astfel ca cele pe care stifler.ro le ofera spre comercializare par a fi cele mai eficiente atat din punct de vedere al sigurantei pentru telefon, cat si al design-ului pe care il ofera. In momentul in care am cautat in cadrul acestui magazin online o husa Samsung Galaxy Note 4, am descoperit o gama vasta de modele pe care nu am ezitat sa le achizitionez. De ce? Pentru ca preturile sunt extrem de avantajoase, dar si datorita faptului ca imi face o deosebita placere sa ii incant pe cei dragi cu cate un mic dar.
De ce am optat pentru husele din silicon? Acestea ofera extrem de multe beneficii posesorului, printre acestea numarandu-se:
  1. Super rezistenta la caldura si praf;
  2. Durabilitatea;
  3. Estetica;
  4. Pretul;
  5. Caracteristici extrem de utile;
  6. Potrivire perfecta;
  7. Protectie garantata.

Huse moderne si sigure pentru toate preferintele

Cu toate ca majoritatea persoanelor se afla la ora actuala doar in cautarea unor huse pentru smartphone-uri care sa ofere un look unic si deosebit, cele pe care Stifler le ofera spre comercializare ofera in plus si o protectie garantata. Acest lucru se datoreaza faptului ca materialele din care sunt confectionate sunt de cea mai buna calitate. De altfel, sunt extrem de multumit de faptul ca am facut aceste achizitii, avand in vedere ca pana la ora actuala nicio husa nu s-a uzat, iar telefonul meu este in cea mai buna stare, chiar daca mi-a alunecat din neatentie din mana de cateva ori.
Printre husele ce mi-au atras atentia in mod dosebit in cadrul magazinului online stifler.ro se numara:

Husa aluminium Mirror

Aceasta este disponibila pentru mai multe tipuri de smartphone-uri, insa cele mai achizitionate fiind cele pentru marca Samsung si iPhone. Datorita faptului ca sunt confectionate din cele mai calitative materiale precum aliminiu imbunatatit si polimeri semi-sintetici, ofera acea siguranta telefonului mobil, astfel incat chiar si la o cadere sa nu pateasca absolut nimic – nici macar o zgarietura.
Aceasta husa este achizitionata in mod deosebit de femei. De ce? Pentru ca ele sunt cele care isi doresc intotdeauna sa fie mereu atente ca machiajul lor sa ramana intact, iar parul sa fie perfect drept. Pentru a nu mai fi nevoite sa poarte in geanta o oglinda, acum, cu ajutorul acestei huse se vor bucura de doua lucruri in unul singur: protectie pentru telefon si oglinda incorporata.
Totusi, se pare ca stilul unic si elegant atrage de partea acestor huse si barbatii care doresc sa fie in trend. Fiind disponibile in mai multe culori si nuante, husele de tip Aluminium Mirror indeplinesc intru totul dorintele posesorilor de smartphone-uri.

Husa Ipaky

Aceasta se afla in trend in acest an, fapt pentru care majoritatea posesorilor de telefoane mobile prefera sa isi achizitioneze o astfel de husa ce este alcatuita din doua elemente componente confectionate atent din polimeri semi-sintetici de top. Pe langa faptul ca ofera acea protectie pe care fiecare husa ar trebui sa o prezinte, design-ul de-a dreptul unic, elegant si atragator reuseste sa atraga priviri de admiratie. Mai mult de atat, smartphone-ul este mult mai bine pus in valoare in acest fel.
Indiferent daca telefonul va cadea pe gresie sau pe pietris, nu va suferi niciun fel de avarie. Acest lucru se datoreaza policarbonatului si poliuretanului temoplastic ce lupta impotriva daunelor, indiferent de natura acestora.

Husa Ultrathin Matte

Pentru un plus de eleganta si de stil, posesorii de iPhone opteaza pentru achizitionarea unei astfel de huse ce ofera protectie garantata smartphohe-ului impotriva potentialelor socuri sau zgarieturi.
Aceste accesorii sunt indragite atat de femei, cat si debarbati, tocmai pentru ca sunt disponibile in mai multe culori, printre care se numara Black, White, Yellow si Pink.

Husa Mirror Bright

Aceasta este alcatuita din aluminiu de cea mai buna calitate ce ofera un design unic si admirat de toti posesorii de iPhone si nu numai. Cu toate ca exteriorul ofera o super protectie, in interior, ca bonus, mai exista un strat de protectie impotriva daunelor. In acest fel nu exista nicio sansa ca dispozitivul sa fie avariat intr-o forma sau alta.
Efectul de luminozitate ce provine de la husa atrage atentia intr-un mod deosebit si unic,reusesind sa determine din ce in ce mai multi admiratori dornici sa isi achizitioneze un astfel de accesoriu. Mai mult de atat, in spatele acesteia se poate observa un efect de oglinda ce reprezinta un adevarat bonus pentru situatiile de urgenta.
Disponibile in mai multe culori precum Blue, Gold, Rose Gold si Green, aceste huse sunt indragite atat de sexul feminin, cat si de cel masculin in aceeasi masura.
Niciun smartphone nu poate fi pus mai elegant in evidenta decat prin purtarea unor huse moderne ce ofera un look deosebit si o protectie pe masura asteptarilor. De altfel, stilul oricarei persoane este pus in evidenta pana si de cele mai mici detalii care intr-adevar fac diferenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *