Pagini din jurnal: o iubire de-o vara

Pagini din jurnal: o iubire de-o vara

Mi-am gasit jurnalul… :d vara lu’ 2010 :d 

“Nu stiu nici cu ce sa incep. La inceput, totul era ok, incepeam usor usor sa tin la tine si imi placeai mult. Ma faceai sa ma simt.. Regina Universului. Imi spuneai lucruri pe care nu mi le mai spusese nimeni niciodata si.. pur si simplu ma iubeai. Pana si acum mai tin minte… era prima saptamana de cand eram cuplati, stateam in spatele bibliotecii pe o banca si mi-ai spus: “Daca ne vom desparti vreodata, VEI RAMANE MEREU IN INIMA MEA.” Ceea ce imi da multe sperante, si o sansa din 1 la 10 pt a ne impaca. Stiu ca a fost vina mea, acum nici nu stiu de ce am facut-o… :)) Nici atunci nu intelegeam, am simtit doar ca trebuie. Iarta-ma, n-ar fi trebuit. Si stiu ca am spus ca incercam sa fac sa mearga si n-am reusit. Dar, sincer, nu mi-am dat destul silinta. Sau cum iti place tie sa zici: Asteptam totul de la tine. 

Am plans continuu in astea 3-4 zile de cand am trimis sms ala. (Ii trimisem un mesaj: “vreau sa ne despartim”. M-a sunat… nu am raspuns, am holbat ochii la ecranul telefonului care suna si asteptam cu sufletul la gura sa inceteze, sa ma lase in pace! Apoi am primit si un sms: “ati avut un apel de la nr.. etc etc”. si acum il mai am pe telefon! 😀 apoi l-am sunat… “da, am vazut ca m-ai sunat, ce voiai sa zici?! Si el: “a.. nu.. nimic important”. Dumenzeule, cat m-am blestemat singura pt faptul ca n-am raspuns la telefon atunci!!!) Am vrut sa te sun imediat dupa, sa-ti spun ca a fost o prostie. Dar ar fi fost prea patetic. Nu am incetat sa te iubesc nici macar o secunda. Te ador! Esti viata mea… [nu, nu eram manelista, niciodata n-am fost! :)) ]Si da, uneori simteam ca esti rece si indiferent. Dar am exagerat foarte mult. Credeam ca e mai usor sa suferi dupa o persoana stiind ca nu mai sunteti impreuna decat sa’I simti lipsa, ea fiind langa tine. Nu stiu daca ma intelegi!

Zilele trec tot mai greu gandindu-ma la ziua in care ma vei strange iar in brate, cand iti voi spune toate astea! Sincer, chiar nu stiu ce-o sa faci, nici nu ma astept sa ma iei in brate si sa-mi spui ca ma iubesti si ca totul va fi bine. Dar sper ca nici nu ma vei refuza. Cred ca ai fost putin suparat din cauza mesajului si poate ca inca esti. Imi pare rau pt toate momentele in care te-am facut sa te simti prost si-n care te enervam. “

Ooof of of! Suferinta asta te pune pe scris rau de tot! :-w 

“Dar niciodata n-am avut nici cea mai mica intentie sa te supar. Si poate nici nu-ti pasa ca zic toate astea, dar pt mn e important sa stii. Te iubesc enorm esti… acel lucru mic din viata mea care da culoare vietii. (bah ce dulcegarii… 8-| ) langa tine nu mai am nevoie de nimic. TE VREAU DOAR PE TINE!

Si ma durea enorm sa vad ca… nu-ti pasa, dar as dori sa simt durerea aceea crescuta de 10x numai sa stiu ca esti in bratele mele sau in ale uneia care sa te merite.

Zilele sunt atat de lungi, noptile atat de scurte… parca totul e schimbat de cand nu mai esti tu. Pana si locurile in care stateam impreuna si-au schimbat culoarea, nu-si mai au rostul si stralucirea de alta data. Tu faci totul sa straluceasca.

A fost o perioada mai grea din viata mea, aveam toane. Dar las totul la o parte pt tine… orgoliul, toanele, totul. Dar hai sa ne impacam sis a fie totul normal. Mai aveau doar o sansa, si crede-ma ca esti al doilea baiat caruia ii cer o a doua sansa. Dar tu.. chiar meriti. Deci, gandeste’te, esti ft important pt mn..! 

Si app: Dorinta de a fi cu tine si focul din inima mea au ramas la fel de aprinse ca si atunci cand mi-ai spus prima oara: “te iubesc”! si Sper ca si la tine sa fie la fel! 😡 “

Moaaaaama da’ ce sentimentalisme de 14 ani! 8-| :)) eh.. a fost frumos totusi :d 

http://www.youtube.com/watch?v=84wmsT8QnVM

Melodia noastra! Oare iti mai aduci aminte?! :d

2 thoughts on “Pagini din jurnal: o iubire de-o vara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *