Mi-e dor de vara

Mi-e dor de vara

Nopțile de vară sunt preferatele mele. Mereu mi-a plăcut să pierd vremea pe afară în nopțile călduroase ale verii. Îmi place să mă plimb cu prietenii și să mă bucur de fiecare moment, îmi place liniștea nopții și lumina pe care Luna o dă. Să citesc o carte dintr-o librărie online sau să privesc continuu la Lună..

Îmi aduc aminte că eram cu prietenii mei la mare și am hotărât să ne plimbăm puțin, deși era 3 dimineața noi am plecat prin stațiune. Spre suprinderea noastră, erau destule persoane care aveau același plan ca al nostru. Cine s-ar fi gândit că la 3 dimineața mai sunt persoane care pierd timpul pe afară? Erau foarte multe cupluri care stăteau pe lângă niște luminițe haioase. Apropo de corpuri iluminat, probabil din cauza acelei experiențe mi-am achiziționat și eu un lampadar care-l dețin și acum în colțul camerei mele.
Acea seară a fost superbă pentru că am povestit multe lucruri, ne-am liniștit și ne-am relaxat foarte tare, chiar dacă eram destui de obosiți când ne-am întors la cazare. De fiecare dată când merg la mare în stațiunea respectivă, îmi amintesc cum mă plimbam cu prietenii mei pe acolo cu niște stixuri într-o mână și cu un suc în cealaltă sau făceam alte activități 4fun. Acum s-a mai modernizat stațiunea respectivă, au aparut foarte multe terase și cluburi și totul este foarte luminat, atunci era mai puțină lumină, deci mai multă intimitate pentru cuplurile ce pierdeau vremea pe acolo.
Luminițele puse cu bun-gust în unele locuri sunt extrem de frumoase. Spre exemplu, când mă gândesc la iarnă, mă gândesc neaparat și la drumurile frumos ornate cu luminițe și la pomul de Crăciun bogat în culori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *