Ce sa aveti in vedere cand alegeti o husa pentru telefon

husa pentru telefon

Telefonul a devenit un accesoriu nelipsit pentru fiecare persoana. Indiferent de modelul detinut, de marca sa ori de caracteristicile de performanta este necesar sa il protejam pentru a beneficia cat mai mult de el. Pentru aceasta aveti nevoie de o husa speciala pentru telefon. Astfel de huse le puteti gasi in magazinele special destinate sau in mediul online. Pentru un telefon ca Galaxy 3, avem nevoie de o husa samsung galaxy 3 speciala, care sa-l protejeze si sa-l tina curat.

Pentru a putea alege husa cea mai buna din punct de vedere al materialului folosit, al tipului de croiala dar si din punct de vedere estetic este necesar sa cunoasteti cateva detalii punctuale despre aceste caracteristici.In primul rand, atunci cand v-ati hotarat sa achizitionati o husa pentru telefon este indicat sa va indreptati atentia catre un model special destinat telefonului pe care il detineti. Daca din varii motive nu gasiti o husa speciala pentru telefonul dumneavoastra, atunci nu aveti decat sa va indreptati atentia catre o husa universala compatibila si cu telefonul dumneavoastra.

Dupa ce ati gasit husa potrivita pentru modelul de telefon, urmatorul pas este sa va indreptati atentia catre materialul din care este fabricata husa aleasa. Aici, avem multe variante de ales. Pielea este materialul cel mai bun pentru o husa de telefon, din perspectiva rezistentei,  a greutatii foarte mici si a faptului ca rezista mai mult in timp decat alte materiale, pastrandu-si aspectul calitativ. Un alt material este siliconul care il gasiti in diferite culori si texturi de la cel maleabil si moale pana la cel dur. Un alt material este plasticul, acesta este mult mai dur decat siliconul si ofera o protectie mai mare la cazaturi, insa daca husa nu este pe masura telefonului, ii poate lasa urme.

In al treilea rand, dupa ce v-ati hotarat asupra materialului este timpul sa aruncati o privire si asupra modelelor oferite de producatori. Husele din piele le puteti gasi ca model flip si ca model carte. Diferenta dintre cele doua vine de la modul in care acestea se deschid, prima se deschide spre partea mai ingusta a telefonului, iar cea de-a doua spre cea mai lata, exact ca si o carte de citit. Daca doresti sa ai o rapiditate mai mare in a raspunde la telefon atunci poti sa alegi husele din plastic si silicon care incadreaza spatele sau care incadreaza spatele si marginile laterale ale telefonului. Aceste huse din plastic ori silicon protejeaza doar partea din spate si lateralul telefonului, insa puteti opta pentru o folie de protectie a ecranului si atunci ati rezolvat problema.

Dupa cum puteti observa exista multe modele de huse pentru telefonul dumneavoastra din materiale diferite, toate pentru a fi in concordanta cu dorintele dumneavoastra. Astfel daca va doriti o husa mai eleganta putei opta pentru cea flip, iar daca va doriti ceva mai modern, aveti la dispozitie husele din plastic si cele din silicon care se pot gasi in culorii variate, modele diferite de la cele cu flori, mesaje imprimate sau chiar la cele personalizate cu poza persoanei dragi sau cu diferite imprimeuri. Tot ce mai ramane este sa va hotarati ce anume vi se potriveste cel mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *