Bănci recomandate pentru PayPal

Bănci recomandate pentru PayPal

Folosesc sistemul de plăţi online PayPal de mai bine de trei ani de zile, ceea ce înseamnă că am acumulat un pic de experienţă cu această platformă. Am şi testat mai multe bănci pentru a-mi face o părere despre băncile bune pentru PayPal şi cele mai puţin bune.

Prima mea experienţă PayPal – Credit Card a fost cu banca Raiffeisen, pe care am şi în momentul de faţă ataşat un card, un MasterCard mai exact, am fost mulţumit o bună perioadă de timp până când mi-am dat seama că nu puteam retrage bani din PayPal pe card. Am observat că cei de la PayPal acceptă doar cardurile VISA pentru a face o extragere din PayPal, eu având MasterCard, nu puteam să-l schimb, aşa că mi-am mai deschis un card VISA la banca BCR. Idioţii de la BCR nu au ştiut să-mi dea PP Code pentru a-mi confirma cardul pe contul de PayPal, deci am rămas cu buza umflată. La puţin timp după această păţanie am încercat şi cu BRD, mi-am făcut un VISA şi acolo, însă de această dată, cardul nu era acceptat de PayPal, altă păţanie urâtă. După toate acestea, am făcut pe numele mamei un card la Raiffeisen, de această dată VISA, totul a fost perfect, este perfect, sistem de Online Banking foarte bun.

După toate astea, recent, am observat că foarte mulţi dintre cei cu care colaboram în online foloseau ING, deşi ING nu este aşa de popular şi “bun” cum zic unii, eu îl consider în momentul de faţă “dă best”. Mi-am făcut cont la ING, card VISA, l-am ataşat pe acelaşi PayPal pe care am ataşat şi primul card Raiffeisen şi acum pot face retrageri din PayPal fără probleme.

Ceea ce vreau să spun este că, dacă doriţi o bancă bună pentru PayPal, vă recomand băncile ING şi Raiffeisen Bank, doar card VISA. Amândouă au un sistem foarte bun de online banking, ING cel puţin este plin de opţiuni, deci el ar fi în top list. Decizia vă aparţine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *